Vraag en antwoord - voor bezoekers


Mocht uw vraag hieronder niet beantwoord worden, bel dan gerust naar 0162 58 09 09 of stuur een e-mail naar info@kunstweek.nl.

Wat maakt een bezoek aan de NOW Art Fair bijzonder?

De NOW Art Fair is een nieuwe kunstbeurs waar kunstenaars die zich in het Jaarboek Kunstenaars presenteren, hun werk exposeren en te koop aanbieden. De kunstenaars exposeren hun in het Jaarboek opgenomen kunstwerken voor zover deze nog niet zijn verkocht. Daarnaast geven veel kunstenaars u een betere impressie van hun werk, door meerdere kunstwerken te exposeren. Op de NOW Art Fair kunt u genieten van circa 120 van de mooiste werken van de exposerende kunstenaars.

Zijn de kunstenaars zelf aanwezig bij de NOW Art Fair?

Bij de NOW Art Fair zijn vrijwel alle kunstenaars zelf aanwezig om met u te praten over hun passie en drijfveren. En - als u dat wilt - met u over het werk van gedachten te wisselen.

Kan ik gratis naar de NOW Art Fair?

Vrienden van Stichting Kunstweek (www.kunstweek.nl) en leden van de Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars (www.NABK.nl) hebben samen met een introducé gratis toegang tot alle NOW Art Fair. Ook Ckaart houders krijgen gratis toegang (www.Ckaart.nl).

Krijgen kinderen en scholieren korting?

Ja, kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding van volwassenen, gratis toegang. Scholieren tot 16 jaar hebben onder begeleiding van leerkrachten (maximaal 6 scholieren per leerkracht), ook gratis toegang. (De leerkrachten krijgen zelf ook gratis toegang.)

Kan ik geëxposeerde kunstwerken kopen?

Ja, dat kan. Vrijwel alle geëxposeerde werken zijn rechtstreeks van de kunstenaars te koop. U betaalt geen commissies of opslag. De prijs die u met de kunstenaar overeenkomt, is de prijs.

Waar vindt de NOW Art Fair plaats?

Op 19 oktober 2014 in de Posthoornkerk in Amsterdam (Haarlemmerstraat 126a) en op 30 november 2014 in de Grote Kerk in Breda (Kerkplein 2).

Hier vindt u alle details over de bereikbaarheid van de Posthoornkerk in Amsterdam:
Routebeschrijving [PDF]

Hier vindt u alle details over de bereikbaarheid van de Grote Kerk in Breda:
Routebeschrijving [PDF]

Wat zijn de openingstijden van de NOW Art Fair?

De beurs is op geopend van 12.30 tot 17.30 uur.

Is de NOW Art Fair toegankelijk voor mensen met een fysieke beperking?

Ja, de Grote Kerk in Breda en de Posthoornkerk in Amsterdam zijn beide ingesteld op mensen met een fysieke beperking.

Kan ik bij de NOW Art Fair ook iets drinken en zijn er versnaperingen?

In de kerken zelf niet, maar in de directe omgeving vindt u veel cafés en restaurantjes.